top of page

LED-valohoito


Seitsemäs kuvauspäivä. Ma 18.5.2020.


Osa kaksi.


Aamulla olimme kuvaamassa laji-insertin, josta pääsette lukemaan myöhemmin.

Julkaisuaikataulu ei vastaa kuvausjärjestystä, joten tästä syystä saat toisinaan kuvauspäivästä luettavaksesi vain puolikkaan.



Seuraava kuvauspaikka on kuin karkki!

Kyseessä on upea, Helsingin ytimessä, Lapinlahdenkadulla sijaitseva TwistBe.

Nimi tulee sanoista ”The Way It's Supposed To Be” ja tarkoittaa kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että tästä myymälästä saat ihonhoitotuotteita, jotka tutkitusti hoitavat ihoa ja tekevät sen minkä lupaavatkin. Jokainen tuote on käynyt läpi tarkan kuratoinnin, ennen kuin TwistBe:n perustajat, Kati ja Veera, hyväksyvät sen hyllyynsä. Täällä voi siis shoppailla aidosti hyvällä omallatunnolla! Ihana ja turvallinen ajatus!

Ja mikä parasta, liikkeen laventelin sävyinen värimaailma on kuin suoraan hiuksistani ja sovin sisutukseen niin mainiosti, että voisin olla osa sitä. Sukellan siis innokkaana tähän karkkikauppamaiseen miljööseen, jossa tuotteet ovat niin herkullisen näköisiä, että niitä tekisi mieli haukata.


Luvassa on LED-valohoito. Tiedän, että tällä valohoidolla voidaan vaikuttaa useisiin iho-ongelmiin, mutta täytyy myöntää, että siihen oma tietämykseni loppuu. Mielenkiintoista siis nähdä, miten hoito käytännössä tapahtuu ja miltä se tuntuu. Ihana Kati ottaa mut niin sydämellisesti vastaan, että tuntuu kuin tulisin kotiin. Aluksi käymme läpi oman ihoni ongelmat, juttelemme ihonhoitorutiineistani ja siitä, miten iho peilaa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia. Samalla Kati kartoittaa, millainen hoito sopii minun ihoni tarpeisiin ja millaisilla tuotteilla ja muutoksilla voisimme hoitoa vielä tukea.


Minun kolmen valon setti sisältää punaista, vihreää ja indigonsinistä LED-valoa.

Eri valot vaikuttavat ihoon eri tavoin, ja tämän takia valojen värit valitaan aina hoidettavan ihon mukaan. LED-valohoidolla voidaan hoitaa mm. aknea, psoriasista, ruusufinniä, arpia, tummia silmänalusia, couperosaa ja jopa selluliittia tai ikääntymisen aiheuttavia juonteita. LED-valohoito on tieteellisesti tutkittu hoitomuoto, joka sopii kaikille ihotyypeille ja on täysin turvallista, hellävaraista ja kivutonta.


Pötkötän onnellisena ihanan pehmeällä hoitopedillä valtavan LED-valolampun alla ja saan vaan olla. Tämä on lajitestaajan elämässä harvinainen hetki. Nopeasti muljahdankin jonnekin unen ja valveen rajamaille ja rentoudun täysin. En tiedä kuvittelenko vain, mutta ihan kuin tuntisin pientä kihelmöintiä ihon alla? Joka tapauksessa hoito on ihana, rentouttava pysähtyminen, jollaisia pitäisi suoda itselleen enemmänkin. Samalla vielä iho saa annoksen hoitavaa valoa, joten eihän tätä voi olla suosittelematta.



Hoidon jälkeen saan vielä opastusta ihon sisäiseen ja ulkoiseen hoitamiseen, ja ihon karkkikaupasta tarttuu mukaan muutama uusi purnukka. En malta odottaa, että pääsen testaamaan juuri minulle valikoituja ja vieläpä tutkitusti toimivia tuotteita iholleni.

Veikkaanpa, että TwistBe:n asiantuntijat joutuvat vielä jatkossakin jeesimään minua ihonhoito-asioissani, takuulla kyllästymiseen saakka.


Pitkä, ihana kuvauspäivä päättyy rauhoittuneeseen ihoon, kehoon ja mieleen.


Ah.


-LED-valaistunut, Petu

152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page