top of page

Uniopas tulee taas!

Kärsitkö unettomuudesta? Pelkäätkö nukkumaanmenoa? Kieriskeletkö sängyssä ja ajattelet, että et enää koskaan osaa nukkua hyvin?Jos vastasit kyllä, Uniopas on juuri sinua varten. Viiden viikon maksuton verkkokurssi käy läpi unettomuuden syitä, kokemuksia ja vaikutuksia, ja antaa käytännöllisiä vinkkejä paremman unen saavuttamiseksi. Löydät kurssin, kun valitset välilehden Uniopas tältä jaksaparemmin-sivustolta.


Ohjelman on laatinut Leeni Peltonen, joka itse kärsi pitkään unettomuudesta mutta löysi lääkkeettömistä hoidoista avun piinaansa. Hänen omaelämäkerrallinen tietokirjansa Valvomo on ollut bestseller, joka on antanut tukea ja lohtua unettomuudesta kärsiville. Nyt Leenin opeista koottu Uniopas on maksutta saatavilla täällä jaksaparemmin.fi-sivustolla.


Huippusuositun verkkovalmennuksen tavoite on antaa uusia näkökulmia ja keinoja pitkittyneeseen unettomuuteen, josta kärsii noin 500 000 suomalaista. Jos sinä olet yksi heistä, tule Unioppaan mukaan jo tänään!


Uniopas tuo sinulle joka viikko useita artikkeleita, joiden aiheina ovat muun muassa haitalliset tottumukset, hyvää nukkumista haittaavat ajatukset ja elämän stressitekijät. Unioppaan ohjeilla voit haastaa omia ajatuksiasi ja saada ne käännettyä unta paremmin tukeviksi.


  • Lisäksi saat

  • unitestin

  • unipäiväkirjan

  • rentoutusäänitteitä

  • tehtäviä

  • kannustusta ja tsemppausta


Kun olet tilannut jaksaparemmin-uutiskirjeen, saat joka viikko muistutuksen Unioppaan uusista sisällöistä. Unioppaan käyttö ei vaadi rekisteröitymistä, eikä se maksa sinulle mitään.

311 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page