top of page

Tinni Wikström: ”Uusi sänky on makkarin kruununjalokivi!”


Rakastettu radiojuontaja Tinni Wikström on vannoutunut nukkumisen ystävä.


Suomipopin iltapäivistä tutun radiojuontajan, Tinni Wikströmin, normaali arki on hektisestä media-alan työstä huolimatta yllättävän tasaista. Jopa viikonloppuisin Tinni pyrkii nukkumaan riittävän määrän ja heräämään viimeistään kymmeneltä.


– Arkisin yritän mennä nukkumaan todella aikaisin. Menen sänkyyn viimeistään yhdeksältä ja nyt olen vielä pyrkinyt vähentämään kännykän käyttöä sängyssä, Tinni kertoo ja jatkaa:


– Mun uni on ollut aina aika hyvää, mutta toiveena oli, että siitä saisi ruuvattua vielä vähän parempaa!


Muutoksia makkariin


Uniolosuhteita lähdettiin viilaamaan paremmiksi Unikulman asiantuntijan ohjeilla.


– Sähkövermeet poistettiin sängyn ympäriltä, eli esimerkiksi vanha yölamppu sai lähteä.


Muuten Tinnin makuuhuoneessa oli nukkumista ajatellen hyvät olosuhteet.


– On pimennysverho, vähän vihreetä ja hymypatsas, josta tulee aamuisin herätessä hyvä mieli! Tinni nauraa.


Nukkumisen kannalta tärkein elementti, sänky, vaati kuitenkin päivitystä.


– Vanha sänky oli alennusmyynnistä ostettu ja aika pehmeä. Olin myös aina unelmoinut moottoroidusta, leveämmästä sängystä. Jos on vaikka ystäviä kylässä, niin halusin henkilökohtaisen tilan molemmille, Tinni kuvailee ja paljastaa:


– Normaalisti koirat nukkuvat kanssani samassa sängyssä, ja kaksi pikkukoiraakin vie yllättävän paljon tilaa!


Uusi sänky ja tyyny


Tinnille räätälöitiin mittojen mukaan uusi, toiveet täyttävä Unikulman vuode ja samalla vanha tyynykin vaihtui uuteen, jotta nukkumisasento olisi mahdollisimman ergonominen.


– Uusi sänky on tehnyt sen, että on ihanaa mennä nukkumaan, eikä koskaan tarvitse odottaa unentuloa. Hankin vielä täydellisen tyynynkin, joten kokonaisuus on ihana. Sänky on kyllä makkarin kruununjalokivi!


Sängyn moottoroidut ominaisuudet ovat olleet kovassa käytössä.


– Ehdottomasti parasta on se, että sängystä saa säädettyä täydellisen asennon kirjan lukemiseen. Kun tulee työpäivän jälkeen kotiin ja saa nostettua jalat koholle, niin se vaan on best! Tinni summaa.


Tinnin nukkumisasento todettiin Unikulman Uniklab-mittauksessa tasapainoiseksi, eikä suurempia nukkumiseen liittyviä ongelmia ollut, mutta silti laadukkaan sängyn vaikutukset ovat selvästi yllättäneet.


– Joskus aiemmin tuntui etten saa unta, mutta nyt ei ole enää sitäkään ongelmaa. Kun tietää, että on mukava mennä nukkumaan, niin on mukava myös herätä! Se on ylivoimaisesti parasta.

995 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page