top of page

Bakari Diarra: ”Nyt nukun ihan mahtavasti”

Päivitetty: 3 päivää sitten

Vaatesuunnittelija ja rap-artisti Bakari Diarra eli Baka herää Kalasataman tornitalon makuuhuoneessaan valkoisessa nahkasängyssä. Uni on ollut hyvää. ”Ällistyttävän upea kokemus nukkua tällaisessa sängyssä!”Vitunleija-vaatemerkin perustaja Bakari Diarra on ollut pienestä asti kiinnostunut vaatteista. Hän penkoi isonveljen vaatekomeroa, tuunasi kirpputorilöytöjä värjäämällä tai kirjoittamalla vaatteisiin ja tuli luoneeksi oman tyylin, jota moni muukin haluaa. Hän myi jo lukioikäisenä vaatteita kavereilleen. Nyt yrityksen vaatteet ovat harvinaisia keräilykappaleita, jotka usein viedään käsistä. Baka suunnittelee tuotteet, ja ne valmistetaan Euroopassa.


”On mulla itsellänikin ompelukoneen ajokortti, eli osaan kyllä edelleen ommella. Koulussa en tätä oppinut vaan kotona – meillä on iso perhe”, Bakari Diarra sanoo.Selviytymistä viidakossa

Hän on viime aikoina reissannut paljon. ”Thaimaa, Japani, Lontoo Pariisi…” , hän luettelee. Amazing Race -kisaan hän osallistui viime vuonna.


”Se oli mahtavaa, ihan unohtumaton kokemus. Jengi oli paras.”


Tänä vuonna Bakari Diarra osallistuu Selviytyjät-ohjelmaan. Syksyllä kisan voitosta kilpailee 16 julkisuudesta tuttua kilpailijaa Etelä-Malesian Langkawilla.Kotona sänky kutsuu

Helsingissä Bakarin koti sijaitsee kaupungin korkeimmissa tornitaloissa Kalasatamassa. Korkealla sijaitsevan huoneiston ikkunasta näkee yli koko kaupungin – paitsi jos sumu sattuu ympäröimään koko talon.


”Just ei näy yhtään mitään paitsi sumua!”


Unikulman uuden sängyn saatuaan Bakari on nukkunut paljon paremmin kuin ennen.

”Rytmini on aika epäsäännöllinen. Joskus nukun hyvin, mutta joskus heräilen paljon keskellä yötä. Kun tekee paljon töitä, ajatukset pyörivät päässä”, hän sanoo.


Uusi sänky on kuitenkin auttanut nukkumaan paremmin, ja sen moottoriominaisuudet auttavat rentoutumaan. SteadyBody-lakanat viimeistelevät majesteettisen sängyn.


”Sänky on verhoiltu valkoisella nahalla, ja siinä on kaikki herkut. Pää- ja jalkopäätä voi nostaa ja laskea, ja hierontakin löytyy. Kyllä sen tuntee, että se on Bakari Diarralle tehty.”

 

 

 

17 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page