• Jaksa paremmin

SOMA ARKI - Kankainen korttikotelo

Updated: Nov 5, 2020

Korttikotelon valmistat muutamasta puuvillakangaspalasta.

Ohje on niin helppo, että työ onnistuu aloittelijaltakin. Kotelossa ei ole näkyviä saumoja, ja erilaisilla kuoseilla pääset kustomoimaan kotelon omaan tai lahjansaajan tyyliin sopivaksi. Kankaisessa korttikotelossa tärkeimmät kortit kulkevat mukana pienessä tilassa.Tee näin:


1. Leikkaa puuvillakankaista 4 kappaletta, joiden koot ovat; 11 cm x 12,5 cm (2 kpl), 11 cm x 14,5 cm sekä 11 cm x 15 cm.


2. Neulaa suurin kappale ja kaksi taskukappaletta (11 cm x 12,5 cm) kuvan osoittamalla tavalla päällekkäin oikeat puolet vastakkain. Saumuroi neulatut kappaleet nuppineulojen kohdalta yhteen.3. Silitä sisäkappaleen (11 cm x 14,5 cm) lyhyille reunoille sentin taitteet ja huolittele reunat purkautumisen varalta.


4. Neulaa sisäkappale ja kohdassa 2 yhteen saumuroidut kappaleet oikeat puolet vastakkain kuvan osoittamalla tavalla. Saumuroi kappaleet reunoista yhteen ja päättele langat.5. Käännä työ sekä taskupussit oikein päin ja silitä korttikotelo muotoonsa.


SOMA ARKI on kahden siskoksen perustama lifestyleyhteisö, jossa juhlistetaan myös arkisia päiviä. Arkikin kun voi olla somaa!

Älä kuitenkaan anna suloisen nimen hämätä. SOMA ARKI -yhteisön taustalta löytyy raudanluja ammattitaito. Pinja ja Kira ovat sekä kotitalouden että käsityön opettajia, ja he ovat lainanneet tietotaitonsa nyt myös Jaksa paremmin -sivuston lukijoiden iloksi.
17 views0 comments

Recent Posts

See All
Tilaa hyvän olon uutiskirje!
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© 2020 Jaksa paremmin