top of page

Sänky hellii keikan jälkeen

Päivitetty: 13. huhtik. 2023

Pirkko Mannola iloitsee kevään tulosta ja Aikansa idolit – keikoista. Koko ikänsä estradeilla esiintynyt Mannola rentoutuu kotona, jossa hyvän sängyn kaikki ominaisuudet pääsevät nyt oikeuksiinsa. Julkaistu ensi kerran keväällä 2022.Kevät tulee! Pirkko Mannola nauttii orvokkien ja muiden kesäkukkien istuttamisesta, mutta ei niinkään kevätsiivoamisesta, joka sekin kuuluu tähän vuodenaikaan.


”Vein juuri talvitakkeja tuulettumaan, kuten aina keväisin. Toisaalta nyt ennustetaan vielä kylmää säätä – ehkä niitä ei kannata vielä viedä komeroon?” Pirkko Mannola pohtii.


Energisen Mannolan kesäsuunnitelmiin kuuluu pieniä matkoja Etelä-Eurooppaan, kuten Italiaan ystävättärien kanssa. Kihlattuaan Göran Stubbia Pirkko on houkutellut lähtemään syksyllä Espanjaan. Juuri nyt tuntuu kuitenkin mukavalta olla myös ihan vain kotona, ja kesällä on ihanaa olla Suomessa.


Ja tehdä niin kovin rakasta työtä.


”Olemme lopulta kaikkien koronarajoitusten jälkeen saaneet esiintyä täysille saleilla Aikansa idolit -kiertueella, ja se on ollut kerta kaikkiaan palkitsevaa. Yleisö on varttunutta, mutta niin olemme me esiintyjätkin: vain Danny on vielä hitusen alle 80-vuotias, me kaikki muut – minun lisäkseni Lasse Liemola ja Kai Lind – olemme jo yli sen”, Pirkko Mannola sanoo.


Aikansa ikinuoret esiintyjät ovat hurmanneet yleisöä niin konserttisaleissa kuin risteilylaivoilla. Keikan jälkeen pitää tietenkin levätä, ja siinä Mannolaa auttaa Unikulman ylellinen sänky.


”Sänky tuli elämääni samaan aikaan kuin Göran eli 2016. Siitä asti se on taannut meille ihanat yöunet. Hiljattain muistin taas, miten hyvää hieronta tekee, ja käytän sitä usein rentoutumiseen. Keikan jälkeen on hyvä nostaa jalkoja vähän ylemmäs ja antaa sängyn auttaa palautumisessa.”

Yleensä Pirkko on hyvä nukkuja. Haasteita tuovat korkeintaan aikaiset heräämiset, sillä hän on iltatyyppi: valvoo mielellään myöhään, ja nukkuu myös – aina kun saa.


”Unentarve riippuu myös vuodenajasta: syksyn pimeinä aikoina nukuttaa enemmän”, Pirkko Mannola kertoo.


Aamuisin hänet herättelee Göranin keittämä aamukahvi. Sen ja Muistojen bulevardi -radio-ohjelman avulla päivä lähtee mukavasti käyntiin

198 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page